Neobičan događaj

Djevojčica svojim rođenjem razbila 100-godišnju obiteljsku tradiciju

beba
29.04.2016.
u 13:48

U obitelji Underdahl točno 102 godine nije se rodila nijedna curica, sve do sada kad se rodila malena Aureliu Marie Ann

Svijet je pun čudnovatih zgoda, a jedna od njih svakako je i ova vezana uz jednu (ne)običnu američku obitelj koja je prije nekoliko dana dobila svoje malo čudo - malenu Aureliu Marie Ann. I ne bi to doista bila nikakva vijest da se u obitelji Underdahl točno 102 godine nije rodila nijedna curica.
 
Kada se majka malene Aurelie udala za supruga Scotta znala je da se u njihovoj obitelj već generacijama rađaju samo dječaci. Naravno, to nikako nije utjecalo na njihovu ljubav i na brak. Uostalom, prije nekoliko godina i ona je postala dio obiteljske tradicije kada je rodila Aureliinog starijeg brata Archera, no da je ta njihova "muška" tradicija toliko duga obitelj nije bila toliko niti svjesna sve dok se djed Duncan Underdahl nije bacio na istraživanje svog obiteljskog stabla i došao do informacije da je posljednja ženska članica obitelji rođena 1914. godine. Bila je to Scottova pratetka Bernice.
 
I sam djed, Duncan, svojevremeno je žudio za kćerkom, ali je uz Scotta, dobio još tri sina - Ryana te blizance Jasona i Joela, prenosi pogled.ba.
 
A sada je konačno obitelj dobila djevojčicu. Tim su povodom za mnoge medije kojima je ova priča bila zanimljiva istaknuli da je to možda tako trebalo biti. 

"Možda je stvarno trebalo više od 100 godina da obitelj dobije ovo malo žensko savršenstvo. Jer doista, toliko je divna i mirna - sušta suprotnost svim ostalim muškim članovima koji su se pokoljenjima rađali u našoj obitelji", priznao je djed Duncan.
 
Imate li i vi možda jednu ovakvu sličnu obiteljsku tradiciju?

A kada već pričamo o neobičnim obiteljskim zgodama, pronašli smo još jednu. Opet u Americi. Što ćemo - velika je :)
 
Krajem ožujka, točnije 20. ožujka u 6 sati i 53 minute dva su rođena brata jedan od drugog udaljena 128 kilometara u različitim bolnicama u potpuno isto vrijeme dobili svoju djecu. Nije li to doista neobična slučajnost?
 
Bratić i sestrična rođeni u doslovno istoj minuti.
 
Riječ je o malenoj Cassidy, prvom djetetu brata Matta i njegove supruge Brook te malenom Benjaminu, trećem djetetu drugog brata Stephena i njegove supruge Fawn.
 
Da su se dogovarali i planirali, a što je znamo, prilično nemoguće, ne vjerujemo da bi im se dogodila baš ovakva slučajnost. No, sve u svemu, iako žive prilično udaljeni jedan od drugoga, sumnjamo da će rođendane slaviti zajedno, ali nije li to zaista jedna slatka slučajnost? 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije