bio na punjaču

Eksplodirao mu mobitel u ruci: Dječak (8) ostao bez tri prsta!

ilustracija
01.08.2018.
u 13:12

U jednom trenutku mobitel se počeo nenormalno zagrijavati, a onda je eksplodirao. Tri prsta dječakove ruke doslovce su odletjela u zrak, a četvrti je teško ozlijeđen...

Dječak iz Indije izgubio je tri prsta nakon što mu je u ruci eksplodirao mobitel. Jagan Achari (8) slušao je glazbu na uređaju kineske proizvodnje koji se za to vrijeme bio uključen u struju jer se punio. 

U jednom trenutku mobitel se počeo nenormalno zagrijavati, a onda je eksplodirao. Tri prsta dječakove ruke doslovce su odletjela u zrak, a četvrti je teško ozlijeđen. Dječak je zadobio i opekline na trbuhu, ali stanje mu je stabilno. 

Liječnici sada razmatraju mogućnost da mu prišiju tri prsta jer smatraju da su ih na vrijeme uspjeli spasiti, javlja Daily Mail.

- Slušao sam glazbu i sjedio na svom krevetu. Odjednom se začuo glasan zvuk i telefon se rasuo u komadiće, opisao je svoju traumu Jagan, prenosi 24sata.hr. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije