DRAMATIČAN VIDEO:

Erdoganove pristaše vade vojnika iz tenka, on puca iz pištolja!

DRAMATIČAN VIDEO
16.07.2016.
u 11:47

Predsjednik je nakon povratka iz ljetovališta pozvao svoje pristaše da se suprotstve pobunjenim vojnicima, koje je na kraju nazvao i izdajicama, najavišvi da će svoje postupke “skupo platiti”.

Pojavile su se nove snimke borbe pobunjenika i provladinih snaga u Turskoj. Vojska je u petak navečer izašla na ulice Ankare i Istanbula, te tenkovima blokirala promet. Gradove su nadijetali vojni helikopteri i jedan borbeni zrakoplov. Vojnim udarom dio vojske želio je svrgnuti vlast predsjednika Erogana i njegov režim koji je gotovo u potpunosti zatro sekularnost Turske.

Nakon što se Erdogan vratio u glavni grad pozvao je svoje pristaše da izađu na ulice i suprotstave se vojsci oni su zajedno s policijom to i učinili.

Opkolili su tenkove, a situacija je kod jednog bila izuzetno dramatična. Nakon što tenkist opkoljen masom nije imao izbora pokušao se spasiti pucnjevima u zrak. No Erdoganovi pristaše su ga uspjele savladati.

Tijekom noći policija je uz pomoć građana savladala pobunjenike, koji su se pred jutro počeli predavati. Više od 190 ljudi je ubijeno, a 1.500 vojnika je uhićeno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije