POSLJEDICA NEVREMENA

FOTO Poplave na području Našica: U nekim mjestima voda je prodrla u kuće

poplave našice
Foto: TV Našice
1/5
19.07.2021.
u 17:50

Situacija u Martinu je posebno teška, ugroženo je desetak kuća, ali vatrogasci i policija su na terenu i saniraju nastalu štetu

Ogromna količina oborina pala je danas na našičkom području koja je uzrokovala poplave. Od petka do danas na tom području palo je 128 litara kiše po četvornom metru Kako doznaje TV Našice, najugroženija su mjesta Zoljan, Martin te dio Brezika, u Donjoj i Gornjoj Motičini kao i u Seoni gdje je voda prodrla u kuće. 

Situacija u Martinu je posebno teška, ugroženo je desetak kuća, ali vatrogasci i policija su na terenu i saniraju nastalu štetu. Na području općine Đurđenovac najugroženiji su Šaptinovci dok je situacija u Feričancima i Podgoraču pod kontrolom.

JPV vatrogasci su nam rekli da još uvijek dobivaju dojavu građana i da su na terenu: - Izlila se rijeka. Radimo sve što možemo - rekli su nam našički vatrogasci.  U Zoljanu je voda pokrila automobile i kamioni, dok u Motičini je jedna cijela ulica bila pod vodom. 

Foto: TV Našice

- Počelo je jako padati oko 13 sati i nije stalo sve do 14.30. Ima urušenih kuća, voda je odnijela i stoku nekoliko ljudi -  kazao je Mario iz Seona za 24sata. 

Poplavljena područja obilaze gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba te Goran Ivanović Lac, saborski zastupnik i bivši načelnik Stožera Civilne zaštite Osječko – baranjske županije, javljaju lokalni mediji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije