čudno

Fotografirala kćer i unuku pa ostala u čudu kada je vidjela što se nalazi u pozadini

Google Street View
28.09.2022.
u 09:33

Inače, muzej je osnovan 1872. godine te sadrži najveću zbirku dječjih predmeta u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Britanka Jane Cunningham ostala je u šoku kada je vidjela što je nalazi na fotografiji koju je snimila ispred muzeja V&A Museum of Childhood u Londonu.

Ona je fotografirala svoju kćer i unuku, no u tom trenutku ništa neobično nije primijetila. Međutim, kada je bolje pogledala fotografiju na svom mobitelu, u pozadini je vidjela dvije jezive curice kako gledaju prema kameri.

Na fotografiji se jasno vide dvije djevojčice u praznoj sobi koja se nalazi iza mlade majke.

 

 

Jane Cunningham zbog toga je uvjerena kako je snimila duhove, piše Mirror.

– Nisam očekivala da ću vidjeti ove duhove. Bilo je stvarno ludo. Kći me pitala da je fotografiram, no tek smo nekoliko sati kasnije shvatile da je još netko s njom na fotografiji – ispričala je ova 53-godišnja baka.

– Bio je kišni dan i nikoga nije bilo vani. Ove dvije orijentalne žene su vrlo sitne i očito su odjevene u odjeću iz drugog razdoblja – kazala je ona. Inače, muzej je osnovan 1872. godine te sadrži najveću zbirku dječjih predmeta u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Članak je izvorno objavljen u listopadu 2018. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?