Milijan Brkić

HDZ ima ponos, mi ne mijenjamo mišljenje svaki dan

Milijan Brkić
Patrik Macek/PIXSELL
21.12.2015.
u 14:22

Predsjedništvo HDZ-a trebalo bi uskoro odluku o tome hoće li se stranka vratiti u pregovore s Mostom i SDP-om. Brkić i Karamarko povratku nisu skloni

U 14 sati Predsjedništvo HDZ-a sastaje se kako bi donijelo odluku o eventualnom povratku u pregovore o formiranju nove vlade na koje ih je ponovno pozvao Most.Tomislav Karamarko u subotu je izašao sa sastanka izjavivši da ne želi potpisati uvjete Mosta, a i iduća dva dana izjavama je davao do znanja da ostaje pri svom stavu.

Sličnog je stava uoči sjednice bio i glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić:

- Danas je prekrasan dan. Mi smo ljudi koji imaju čast, ponos i dostojanstvo i ne mijenjamo svaki dan mišljenje - odgovorio je Brkić na pitanje vraća li se HDZ za pregovarački stol s Mostom i SDP-om.

Tomislav Karamarko u ponedjeljak je izjavio da je HDZ ozbiljna i uređena stranka i dodao:

- Pustit ću da Predsjedništvo odluči. No, trgovina foteljama ne dolazi u obzir, a ni ultimatumi. Ako postoji nešto što možemo učiniti da naši građani počnu bolje živjeti, mi ćemo to napraviti, ali to nije raspodjela fotelja  - istaknuo je predsjednik HDZ-a.

Također naglasio je kako se trebaju što prije naći rješenja za cijelu situaciju.

- Ovo je presedan, ne znam kad se nešto ovakvo događalo u hrvatskom političkom životu. Okvir koji mi imamo i koji ja osobno imam mora biti sačuvan, puno sam rekao u ova dva dana, mislim da ne trebam to dodatno pojašnjavati - rekao je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije