NASMIJAO MNOGE

Htjela je objaviti vijest o zarukama, ali simpatična reakcija psa sve je upropastila

Reddit
13.10.2020.
u 16:05

Psiću baš nije bilo jasno što vlasnica želi.

Jedna žena htjela je podijeliti vijest o zarukama na društvenim mrežama, ali njezina ideja kako bi to trebalo izgledati nije prošla uspješno. Naime, u cijeli proces uključila je svog psa - stavila mu je prsten na njušku i krenula fotografirati taj prizor.

Pas je u početku strpljivo čekao, ali odjednom se u pozadini javio njezin zaručnik, a pas je njegov uzvik prepoznao kao znak da je vrijeme za poslasticu. Zamahnuo je glavom kako bi uhvatio prsten - i krenuo ga pojesti. Srećom, zaustavila ga je na vrijeme.

Umjesto simpatične fotografije, žena je sve zabilježila videom koji se ubrzo pojavio na društvenim mrežama, prenosi Mirror.

Objava je skupila puno komentara te je nasmijala mnoge. Dok su se neki nadali da je pas na sigurnom i da nije progutao prsten, drugi nisu mogli shvatiti zašto je vlasnica koristila ovaj trik da pokaže svoj prsten.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?