HOSPITALIZIRANO I DIJETE

Incident kraj Knina: 15-ak maskiranih ljudi napalo goste koji su gledali Zvezdu?

Feral News
22.08.2019.
u 08:00

Hospitalizirano je navodno pet osoba, među kojima su i vlasnici kafića i 9-godišnje dijete

Sinoć je u Hrvatskoj došlo do incidenta u jednom kafiću u općini Biskupija pokraj Knina, navode lokalni portali. 

Kako piše Feral News, dok je Crvena zvezda igrala play-off kvalifikacije za Ligu prvaka u Bernu protiv Young Boysa, petnaestak maskiranih osoba je "upalo" u kafić "Buffet Petko" u spomenutoj općini i napalo goste koji su gledali utakmicu.

Od svjedoka doznaju da su se u to vrijeme nalazile i žene i djeca koji su prevezeni u Opću i veteransku bolnicu ‘Hrvatski ponos’ Knin. Hospitalizirano je pet osoba, među kojima su i vlasnici kafića i 9-godišnje dijete.

Neslužbeno se doznaje da je vlasnik dobio bocu u glavu, a njegova supruga ima posjekotinu na nozi. Prema informacijama s terena, policija intenzivno traga za napadačima, ali ima indicija da nisu s područja Knina i okolice. 

Da je došlo do incidenta objavio je i portal Dalmacija danas pozivajući se na neslužbene, ali pouzdane izvore. U Đevrskama se također dogodio incident u kojem je nekolicina osoba ušla u lokalni kafić i provocirala goste koji su gledali utakmicu, a vlasnik kafića rekao je da se uglavnom radilo o provokacijama na nacionalnoj osnovi. Međutim, nije došlo do ozbiljnijeg incidenta. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije