uhićene dvije osobe

Iranci za 10.000 eura krivotvorili dokumente balkanskih zemalja

pasosi
12.06.2016.
u 15:12

Prilikom pretresa pronađena su, između ostalog, 102 krivotvorene putovnice iz nekoliko europskih zemalja, 23 vozačke dozvole, 26 osobnih iskaznica, 14 dokumenata koji potvrđuju studentski status...

U akciji pripadnika sigurnosnih snaga u Istanbulu privedene su dvije osobe porijeklom iz Irana za koje se navodi da su krivotvorili putovnice, osobne iskaznice, vozačke dozvole, vize te zrakoplovne karte, javlja turska televizija TRT.

Kako je priopćeno iz lokalne policijske uprave, Iranci incijala A. N. i A. R. privedeni su prilikom upada u jedan ured u Bakirkoyu, u europskom dijelu Istanbula.

Tom prilikom pronađena su, između ostalog, 102 krivotvorene putovnice iz nekoliko europskih zemalja, 23 vozačke dozvole, 26 osobnih iskaznica, 14 dokumenata koji potvrđuju studentski status, 200 zrakoplovnih karata, 29 silikonskih pečata, pet stranica viza nekoliko zemalja te printer i slični aparati.

Iranci koji su zadržani u pritvoru za 10.000 eura krivotvorili su dokumente balkanskih zemalja, a za 30.000 eura dokumente Australije, Kanade, SAD-a i Velike Britanije. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije