TRAGIČNA VIJEST

Iznenada preminuo član ekipe na snimanju HRT-ove emisije, kolege ga reanimirali u studiju

HRT
27.11.2020.
u 10:26

Jučer je u popodnevnim satima došlo do tragičnog ishoda nakon što je članu ekipe za vrijeme snimanja emisije "Prizma" u Studiju 9 iznenada pozlilo.

S HRT-a javljaju tragične vijesti o iznenada preminulom kolegi, asistentu tona Željku Hradecu. Priopćenje medijske kuće prenosimo u cijelosti.

"Hrvatsku radioteleviziju (HRT) jučer je u popodnevnim satima zadesila tragična vijest: za vrijeme snimanja "Prizme" u Studiju 9 na zagrebačkom Prisavlju, asistentu tona Željku Hradecu iznenada je pozlilo, pa su ga kolege u studiju do dolaska hitne pomoći reanimirale. Međutim, Hitna je oko 15:45 sati proglasila smrt kolege Hradeca. Hrvatska radiotelevizija i ovim putem izražava sućut obitelji Željka Hradeca, kao i svim njegovim kolegama s HRT-a."

Podsjetimo, "Prizma" je jedna od najdugovječnijih emisija HRT-a i zaštitni znak manjinske te ljudsko-pravaške scene u Republici Hrvatskoj. Prije dvije godine obilježila je 25 godina neprekidnog emitiranja. Magazin je to kojeg je 1993. godine pokrenuo Zoran Slipčević, a na projektu su sudjelovali brojni poznati novinari poput Sunčice Findak, Joze Kapovića, Tomislava Špoljara, Hrvoja Bučara, Štefanije Blagaš, Ognjena Golubića, Hane Gelb, Silvije Trnčević, Marijane Kranjec, Sanje Pleša i Daniele Draštata.  Producenti su Damir Duić i Ivana Alilović.

Uži produkcijski tim emisije Prizma danas čini nekoliko stalnih novinara i urednika u Zagrebu te u HRT-ovim centrima: Hana Gelb, Silvija Trnčević, Vesna Ratković, Valmer Cusma, Lenka Lalić, Marijana Kranjec, Sanja Pleša i Daniela Draštata, redateljica Ljiljana Mandić, sekretarica režije Mirela Bedić te producentica Ivana Alilović.

Ključne riječi
HRT

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije