Vojne vježbe

Je li Rusija povukla sve vojnike iz Bjelorusije?

Reuters/PIXSELL, ilustracija
30.09.2017.
u 21:12

Glavni zapovjednik ukrajinskih oružanih snaga Viktor Muženko rekao je u petak da je Rusija nakon vojnih vježbi ostavila vojnike u Bjelorusiji iako je obećala da neće

Ruske postrojbe koje su sudjelovale u vojnim vježbama u Bjelorusiji vratile su se u svoje baze, rekao je u subotu ruski general. 

"Što se tiče postrojbi ruskih oružanih snaga koje su sudjelovale u strateškim vojnim vježbama 'Zapad 2017.', sve su se vratile u svoje stalne baze", rekao je general-bojnik Igor Konašenkov, a prenosi TASS.

Glavni zapovjednik ukrajinskih oružanih snaga Viktor Muženko rekao je u petak da je Rusija nakon vojnih vježbi ostavila vojnike u Bjelorusiji iako je obećala da neće. Muženko je ustvrdio da je Rusija povukla samo dio postrojbi iz Bjelorusije te da je lagala o broju vojnika koji su sudjelovali u vježbama. 

Ruski general odbacio je te tvrde kao fantazije i poručio da bi Muženko zbog toga trebao odmah podnijeti ostavku. Glasnogovornik bjeloruskog ministarstva obrane rekao je da je posljednji vlak s ruskim postrojbama i opremom napustio Bjelorusiju u četvrtak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije