ISPRATILA GA POLICIJA

Kako li mu je to uspjelo? Dječak (12) se 'prošvercao' na avion bez karte, nitko ga nije primjetio

16.07.2019.
u 18:00

Policija pokušava otkriti kako mu je uspio taj pothvat te kako se je provukao pored zaštitara na ovom najprometnijem britanskom aerodromu, no za sada još nisu uspjeli dokučiti.

Dvanaestogodišnji se je dječak uspio provući na let bez karte na aerodromu Heathrow, a uhvatili su ga tek u avionu kad su ga tražili kartu da vide na koje ga sjedalo trebaju smjestiti. 

Kako piše Metro, dječak nije imao ni kartu za let, ni putovnicu te im je odbio reći gdje mu je prtljaga i izaći van iz aviona. Let je kasnio četiri sata te je naposljetku dječak bio odveden u pratnji policije.

- Bilo je jako frustrirajuće jer smo čekali četiri sata. Nije im htio objasniti gdje mu je kovčeg- rekla je jedna od putnica Rachel Richardson. Policija pokušava otkriti kako mu je uspio taj pothvat te kako se je provukao pored zaštitara na ovom najprometnijem britanskom aerodromu, no za sada još nisu uspjeli dokučiti.

Kompanija British Airways se putnicima ispričala zbog neugodnosti i čekanja te du dodalo kako ne smatraju da je dječak predstavljao bilo kakav rizik.

- Ispričavamo se zbog prekida i nastavit ćemo blisko surađivati ​​s vlastima i našim partnerima kako bismo održali sigurnost zračne luke- rekli su iz zračne luke Heathrow.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?