MISLIO JE DA NITKO NEĆE ZNATI

KAKVA SRAMOTA Kumov komentar tijekom prvog plesa 'ulovio' slučajno ostavljen mikrofon

02.10.2021.
u 17:26

Nezaobilazni dio svakog vjenčanja su fotografi i snimatelji čiji posao je uloviti pregršt trenutaka za mladence koji će u godinama koje dolaziti moći proživljavati dan koji bi im trebao biti najljepši u životu.  Jedan par mladenaca tako je sjeo pogledati snimke i ostali su iznenađeni s onim što su vidjeli. Snimka je prikazivala mladence u njihovom prvom plesu, a taj romantični trenutak prekinuo je komentar jednog od kumova: "Spencerova gu... izgleda tako debelo!"

Na TikToku koji su objavili jasno se čuje njihov smijeh, a cjelokupni događaj su upisali s riječima: 'Evo što se dogodi kad ostavite mikrofon za stolom na kojem sjede kumovi'. 

 

TikTok je vrlo brzo sakupio preko 1,4 milijuna pregleda. Mnogi su na prvu mislili da je komentar upućen mladi,  no ona je vrlo brzo otkrila kako je Spencer ustvari njezin muž što je izazvalo val oduševljenja.  - Kum ti pokušava ukrasti muž - našalio se jedan.  - Kamerman je mogao izrezati to iz snimke, ali odlučili su to ne učiniti. Bog ih blagoslovio - naveo je drugi, prenosi Mirror. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije