DRAMATIČNA NOČ

Kalinić potvrdio: Bandić nije bio u restoranu, nego na večeri kod prijatelja

Zoe Sarlija/PIXSELL
28.02.2021.
u 14:54

- Od jedan smo bili u Brezovici kod prijatelja do sedam navečer, a onda smo otišli kod prijatelja Sergeja na Vrhovec, izjavio je pulmolog Redžepi

Vijest o smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića snažno je odjeknula i brzo se proširili cijelim Zagrebom i Hrvatskom. Prve vijesti stizale su u kasnim noćnim satima. 

No, tek se kasnije doznalo da Bandić u trenucima kada mu je pozlilo nije bio kod kuće. Večer je proveo u uskom krugu prijatelja, što je danas Večernjem listu potvrdio i Pavle Kalinić, jedan od Bandićevih najbližih suradnika.

- Bio je kod prijatelja doma na večeri. Nije točno da je bio negdje u restoranu u gradu, poručio je Kalinić.

Isto je Večernjem listu potvrdio i liječnik pulmolog iz bolnice na Jordanovcu dr. Grzim Redžepi. 

- Cijeli dan smo se jučer družili. Od jedan smo bili u Brezovici kod prijatelja do sedam navečer, a onda smo otišli kod prijatelja Sergeja na Vrhovec. Nismo ni večerali tamo jer nismo bili gladni, pili smo čaj i vodu i gledali utakmicu, izjavio je Redžepi.

Kada se zagrebački gradonačelnik u jednom trenutku srušio, Redžepi mu je odmah pokušao pomoći:  "Shvatio sam odmah da je to masivni infarkt i pokušao sam ga reanimirati, nažalost bezuspješno. Jedna ekipa Hitne pomoći stigla je jako brzo, za par minuta. Pokušavali su ga spasiti i u bolnici, na žalost, nije uspjelo, rekao je Redžepi.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?