TRAŽI OPROST

Kći tajkuna usmrtila šestero ljudi: Svaki dan molim se za žrtve

14.12.2017.
u 13:15

Aljona Zajceva (20) zabila se 18. listopada u Harkovu svojim Lexusom u pješake koji su čekali na prelazak ceste

Kći ukrajinskog bogatuna koja je uzrokovala nesreću u kojoj je poginulo šestero ljudi traži oprost i poručuje da je spremna suočiti se s kaznom.

Aljona Zajceva (20) zabila se 18. listopada u Harkovu svojim Lexusom u pješake koji su čekali na prelazak ceste. Sada joj je određen pritvor do veljače dok traje istraga strašne nesreće, piše The Sun. Uplakana djevojka obratila se obiteljima stradalih u sudu poručujući: "Molim vas za oprost".

- Znam da to neće ništa promijeniti, ali molim vas da mi oprostite ako možete. Svaki dan molim se za poginule i žrtve. Ako bi bilo moguće išta vratiti, dala bih pola svog života. Nikad više neću sjesti za upravljač automobila. Nisam htjela da se to dogodi. Molim vas, oprostite mi - rekla je Zajceva.

Odbacila je navode da je bila drogirana, rekavši samo da je uzimala lijekove protiv bolova, koje uzima već deset godina, nakon što je i sama bila ozlijeđena u strašnoj prometnoj nesreći.

- Znam da svi misle da sam ovisnica. Nisam - rekla je.

Žrtvama se obratio i njezin otac Vasilij.

- Na koljenima molimo obitelji stradalih da oproste našoj kćeri - poručio je.

Bogata obitelj nekim je žrtvama već platila odštetu, no neki od njih to su doživjeli kao šamar. Jedna od žrtava, 27-godišnja Oksana Berčenko, probudila se iz kome i saznala da je u nesreći izgubila supruga Aleksandra i sestri Dijanu. Pozvala je druge žrtve da ne prihvate odštetu i pozvala na pošteno suđenje.

- Moj sretan život pretvorio se u najgoru noćnu moru - rekla je Oksana.

Aleksandrova majka Svetlana šokirala se kad je otkrila da joj je bez njezina znanja uplaćeno oko 12.000 kuna.

- Želim ih vratiti. Mi smo za njih kao psi. Bace nam kost i to je to - rekla je.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije