u najnovijem videu

Kličko upozorava: 'Prekinite biznis s Putinom. Svaka kap nafte prolijeva kap krvi'

24.03.2022.
u 20:21

"Dragi prijatelji Ukrajine, svaki dan koji prođe teži je od prethodnog. Nedostaje nam svega. Molim vas nastavite nam pomagati s oružjem, hranom i lijekovima", poručio je Kličko

Povodom prvog mjeseca ruske invazije na Ukrajinu, građanima se obratio Vladimir Kličko.

"Prošlo je mjesec dana otkako je Putin pokrenuo svoju 'specijalnu vojnu operaciju', koja je treba trajati dva dana. Ova ilegalna i kriminalna agresija traje mjesec dana, no ostali smo čvrsti. Znamo za što se borimo. Ne želimo živjeti kao robovi tiranije luđaka", rekao je Kličko.

"Odupiremo se, patimo. Sav normalni život je nestao. Mnogi su životi građana su ugašeni jer Rusi ciljaju civile kako bi kompenzirali svoj neuspjeh na terenu. ne budite u zabludi: Ukrajina nije bojno polje, nego mjesto zločina. Postoje mnogi izvještaji namjernih napada na civile i korištenja klaster oružja i bombi fosfora", poručio je, prenosi RTL

Kličko je rekao i da mnogi ruski političari i generali ne bi trebali biti u Moskvi, nego u Haagu na Međunarodnom sudu pravde.

"Dragi prijatelji Ukrajine, svaki dan koji prođe teži je od prethodnog. Nedostaje nam svega. Molim vas nastavite nam pomagati s oružjem, hranom i lijekovima. Prestanite biznis s Putinovom Rusijom jer im svaki dolar kupuje municiju. Zaustavite uvoz energenata iz Rusije, jer svaka kap nafte prolijeva kap krvi. Sada smo svi Ukrajinci, prekinimo tiraniju zajedno. Ako izgubimo, vi ćete biti sljedeći. Podržavajući Ukrajinu podržavate mir u svijetu", poručio je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije