zgrozila je društvene mreže

Konobarica pokazala stopala nakon posla i šokirala internet

krvav posao
12.05.2016.
u 19:57

Poznato je da konobari i konobarice često cijelu svoju smjenu provedu na nogama, no fotografija koju je objavila Nicola Gavins zgrozila je društvene mreže.

Njena prijateljica je konobarica u restoranu Joey i nakon osmosatne smjene fotografirala je svoja stopala koja su bila oblivena krvlju. Naime, restoran od svojih konobarica traži da nose cipele s potpeticom tijekom smjene, a one baš i nisu najudobnija obuća za takvu vrstu posla, prenosi Net.hr

Nicola je pokraj fotografije i pojasnila poslovnu politiku tog restorana: "Njihova pravila su da žensko osoblje nosi potpetice osim ako nemaju medicinske razloge za suprotno. Mojoj prijateljici otpao je nokat na palcu i krvarila je, no ipak je morala nositi te cipele idući dan. Žensko osoblje mora i kupiti uniformu koja košta 30 dolara, a muški smiju nositi bilo što što je crno. Seksistički i arhaični zahtjevi i potpuno odvratna politika."

Fotografija se ubrzo proširila internetom i komentari su bili na strani Nicole i njene prijateljice, a poziva se i na bojkot tog restorana. Glasnogovornica restorana izjavila je da su se vlasnici uzrujali vidjevši fotografiju i da je sve rezultat nesporazuma – objašnjenje koje teško da će im popraviti reputaciju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije