UPS...

Majka objavila da prodaje ormar, no svi pričaju o njezinom odrazu u ogledalu

Foto: Twitter
1/2
15.10.2018.
u 20:51

Žena je ormar fotografirala u toplesu, no nije razmišljala da na zidu ima ogledalo...

Britanka Sophie Eke na Twitteru je objavila urnebesnu prepisku sa svojom majkom koja joj je poslala kako je objavila na internetu da prodaje ormar, no napravila je jednu veliku pogrešku. 

Žena je, naime, ormar fotografirala bez odjeće, barem one na gornjem dijelu tijela, pa su joj se grudi vidjele u ogledalu koje se nalazi između dva ormara. Nakon što je objavila oglas, javila joj se jedna žena i ukazala joj na pogrešku, a ona je to odmah javila svojoj kćeri.

No, kći Sophie je njezin gaf morala podijeliti s javnosti pa je prepisku s majkom objavila na Twitteru.

– O moj Bože, Sophie, objavila sam fotografiju ormara koji prodajem i jedna žena mi je poslala poruku da može vidjeti moje grudi. Ogledalo... – napisala je majka svojoj kćeri te joj je poslala fotografiju koju je objavila na internetu. 

– Ne želim biti nepristojna, no odmah sam to uočila. Na fotografiji ormara koje ste stavili na prodaju vide se neke grudi u ogledalu. Oprostite, ali samo sam željela da znate – napisala joj je žena koja je vidjela oglas.

Zahvaljujući nesmotrenosti svoje majke, Sophina objava postala je hit na internetu te je na Twitteru sakupila preko 80 tisuća lajkova.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije