TEŠKA ODLUKA

Majka proglašena čudovištem jer je pri porodu odlučila spasiti svoj život, a ne bebin...

shutterstock
03.01.2020.
u 12:38

Odlučila je tko treba preživjeti ako se tijekom porođaja dogode komplikacije, a neki to nisu dobro prihvatili.

Trudnoća i rođenje stvari su koje su posebne za svaku ženu, ali neke žene kod trudnoće i porođaja znaju doživjeti razne komplikacije koje ponekad znaju oduzeti život majci ili bebi. Iako se većina žena priprema za moguće probleme, uvijek je teško kada se za vrijeme porođaja mora odlučiti hoće li preživjeti majka ili dijete.

Jedna majka svoju odluku odlučila je podijeliti na Redditu. Ona je na svom profilu napisala: "Tijekom svoje prve trudnoće saznala sam da ću drugu trudnoću morati ići na carski rez. I to me nije smetalo, samo sam htjela da mi se dijete rodi zdravo. Ali uvijek postoje dodatne komplikacije." "Prije odlska u bolnicu, pričala sam sa svojim suprugom da u slučaju da mora izabarti tko će preživjeti, da izabere mene."

Srećom, tijekom porođaja nije bilo nikakvih komplikacija i dijete se rodilo zdravo. Ali sada kako je majka trudna sa svojim trećim dijetetom, dolazi do ponavljanja odluke. Njeni prijatelji su joj rekli da je čudovište jer je rekla svom mužu da ubije vlastito dijete i da treba bolje razmisliti prije porođaja. No, više od 2000 korisnika na Redditu složilo se s njom, rekavši kako drugo dijete uvijek može biti, ali druga majka ne može, piše Mirror.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije