Stravično:

Majka ubila bebu, a psi rastrgali tijelo!?

hitna
16.01.2016.
u 09:37

Ispred OŠ „Desanka Maksimović" u Biljači, kod Bujanovca, Zoran Ristić i nekolicina prolaznika pronašli su mrtvu bebu, prenosi Prvi.tv

Sumnja se da je bebu rodila DŽ. R. (17) iz Biljače, protiv koje će Više javno tužiteljstvo u Vranju podnijeti kaznenu prijavu zbog ubojstva djeteta pri porođaju.

Mještani Biljače su uznemireni zbog saznanja da je novorođenče pronađeno bez nogu i ruku.

- Još sam pod utiskom jezivog prizora. O nemilom slučaju ništa ne mogu komentirati. Netko je prijavio slučaj policiji, koja je ubrzo stigla na mjesto tragičnog događaja - rekao je Zoran Ristić, koji radi u ljekarnama u Muhovcu i Biljači.

Glasnogovornik Policijske uprave u Vranju Goran Jovčić ističe da će protiv nepoznatog počinitelja biti podnijeta prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva djeteta pri porođaju. Jovčić je rekao da su na očevidu u Biljači bili predstavnici policije, nadležnog Osnovnog javnog tužiteljstva i liječnici. U vranjskoj policiji nisu priopćili ime i prezime osobe osumnjičene za čedomorstvo.

Prema neslužbenim podacima, osumnjičena porodilja je u prisustvu roditelja bila podvrgnuta ginekološkom pregledu u Zdravstvenom centru u Vranju.

Leposava Jovčić, glasnogovornica Višeg javnog tužiteljstva u Vranju, potvrdila je za „Blic" da je u tijeku predistražni postupak.

- Policija u Bujanovcu 11. siječnja obavijestila je tužiteljstvo da je u Biljači pronađen raskomadani leš novorođenčeta. Najvjerojatnije je da su leš bebe raskomadali psi lutalice. Naložena je obdukcija leša i DNK vještačenje zbog pronalaženja bioloških tragova - istakla je Leposava Jovčić.

Ključne riječi

Komentara 2

NI
Nikomah95
13:36 16.01.2016.

Biljača? wtf??? Gdje je to? Kod Pisarovine ili??

Avatar fijolica
fijolica
19:44 16.01.2016.

Zaista stravično! A takva se strava svakodnevno događa legalno po bolnicama. Samo što su izvršitelji ugledni liječnici po nalogu majki djece. Od kojih su većina starije od ove djevojke, kojoj je jedina "greška" što isto djelo nije učinila legalno uu nekoj bolnici uz pomoć uglednih liječnika koji mjesec ranije (uključujući i raskomadanost tijela djeteta, i to bez pomoći pasa lutalica). Da je tako postupila, svi bi je smatrali modernom i naprednom djevojkom. A u sve to ne bi bili uključeni i psi.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?