nesreća na groblju

Majka upucana na sprovodu ubijenog sina: Pištolj njegovog prijatelja slučajno opucao

Profimedia/ilustracija
01.12.2020.
u 08:26

Kasheda Pierce (39) je upucana u trenutku dok su kovčeg njezinog sina Sinsera spuštali u grob.

Majka tinejdžera (18) s Floride, kojeg je ubio policajac, ranjena je u subotu na groblju, u trenutku dok je sahranjivala sina.

Kasheda Pierce (39) je upucana u trenutku dok su kovčeg njezinog sina Sinsera spuštali u grob.

Do nesreće je došlo kada je slučajno opalio pištolj koji je sa sobom na sprovod ponio prijatelj ubijenog mladića. Metak je ranio i jednog dječaka, prenosi Hayat. 

Metak je probio but dječaka, a potom ranio Pirsovu u nogu – navodi se u priopćenju policije i dodaje kako nema životno udruženih.

Nakon pucnjave svi koji su nazočili pokopu počeli su panično bježati s groblja, a radnici su brzo položili kovčeg u zemlju.

Majka ubijenog mladića je privatnim vozilom prevezena u najbližu bolnicu.

NY post prenosi kako su Sinsera i njegov 16-godišnji prijatelj ubijeni 13. studenoga, nakon što je policija pokušala zaustaviti ih u prometu. 

Zamjenik šerifa i još jedan policajac pokušali su zaustaviti vozilo, ali je Sinsera dao gas. Umjesto da krenu u potjeru, zamjenik šerifa je izvukao pištolj i ispalio više hitaca u vozilo i tom prilikom je usmrtio dvojicu mladića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?