Predizborni skup

Melania Trump: Mediji su o mom mužu stvorili sliku koju ne prepoznajem

28.10.2020.
u 10:12

Prva dama Amerike Melania Trump jučer je na predizbornom skupu u Pennsylvaniji održala govor - radilo se o njezinom prvom samostalnom nastupu u sklopu Trumpove kampanje.

Na početku govora se osvrnula na Trumpovu komunikaciju s javnosti putem Twittera te rekla da se ne slaže uvijek s načinom na koji izlaže stvari.

"Prvi put u povijesti građani ove zemlje svakog dana putem društvenih mreža mogu izravno čuti svog predsjednika. Ne slažem se uvijek s načinom na koji govori stvari, ali je važno da izravno razgovara s ljudima koje služi", rekla je Melania koja ga je nakon toga opisala brojnim pozitivnim epitetima, a jedna osoba iz publike je doviknula kako je i - zgodan.

"Mediji su se usredotočili na tračeve i spletke"

Kaže kako su mediji o njemu stvorili drugačiju sliku.

"Donald ima veliko srce i sjajan smisao za humor. Voli pomagati ljudima. Ali kad se odlučio kandidirati za predsjednika kao republikanac, mediji su stvorili drugačiju sliku o njemu - onu koju nisam prepoznala. Prema njegovim pristašama odnosili su se s jednakim prezirom", rekla je Melania dodavši kako su se mediji odlučili usredotočiti na priče o raznim tračevima i spletkama.

"Naprimjer, glavni cilj moje inicijative Be Best je pomoć djeci. Međutim, mediji su izabrali maknuti fokus s djece i usredotočiti se na negativno. Ali to me neće zaustaviti u namjeri da činim dobro", zaključila je Melania.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije