A JOJ

Mislila je da ima jako neudobne cipele, a zapravo ih je samo krivo obula

Instagram/ayleighmcgheex
17.09.2019.
u 10:04

Sredila se za izlazak, ali nije obratila pažnju na svoje noge. Tek je sutradan shvatila zašto joj je bilo toliko teško hodati u štiklama

Ayleigh McGhee iz Glasgowa u Škotskoj se cijelu noć za vrijeme izlaska žalila na bol u nogama, a idući dan je otkrila da je desnu cipelu nosila na lijevoj nozi i lijevu na desnoj nozi, piše Daily mail. 

Njezina prijateljica Georgia sve je podijelila na svojem Twitter profilu koji je naravno odmah dobio mnogo komentara. Priložena je i fotografija na kojoj Ayleigh pozira, a na kojoj se jasno vidi kako nešto nije u redu s cipelama. 

"Ayleigh je cijelu noć kukala kako ne može hodati u svojim cipelama, a tek je ovoga jutra shvatila da je zamijenila desnu i lijepu i da ih krivo nosi na nogama", napisala je Georgia na svojem Twitteru.

ima 136 komentara i preko 33 000 likeova. 

Ljudi su na Twitteru komentirali kako plaču od smijeha i kako dugo nisu vidjeli ništa smješnije, dok su neke cure napisale kako bi se isto moglo dogoditi i njima dogoditi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?