tragedija

Mlada policajka ubijena na prvi radni dan

tragedija
28.02.2016.
u 13:29

Prvog radnog dana na svom poslu 29-godišnja Guindon je sa još dvojicom kolega krenula u intervenciju zbog nasilja u obitelji, no muškarac je otvorio vatru na policiju

Nakon što je prisegnula da će časno obavljati policijsku dužnost, Amerikanka Ashley Guindon ubijena je na svoj prvi radni dan kao policijska časnica u Woodbridgeu , u saveznoj američkoj državi Virginiji, prenosi u nedjelju BBC .

Prvog radnog dana na svom poslu 29-godišnja Guindon je sa još dvojicom kolega krenula u intervenciju zbog nasilja u obitelji, no muškarac koji je ubio svoju suprugu smjesta je, čim ih je opazio, otvorio vatru i na policajce . Guindon je smrtno stradala, a dvojica kolega su ranjena.

Ubojica je pripadnik američke vojske , a u trenutku incidenta u kući je bilo dijete.

- S dubokom tugom javljamo da je Ashley Guindon, policijska časnica okruga Prince William, preminula od ozljeda zadobivenih tijekom pucnjave - priopćio je načelnik policije.

Prije odlaska na zadatak, policijska postaja je na Twitteru objavila njezinu fotografiju s porukom njoj i kolegama da "se paze" .

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?