NIJE POKRILA STOLICU

Mladenka šokirala prijateljicu: Moj joj poklon nije bio dovoljan pa je tražila još novaca

Ilustracija/Thinkstock
30.03.2019.
u 19:05

Gošća je mladencima darovala 200 dolara i svijeću vrijednu 75 dolara, no mladenka s tim poklonom nije bila zadovoljna te je tražila dodatnih 300 dolara

U neugodnoj situaciji našla se jedna uzvanica vjenčanja kada joj je mladenka rekla da njezin poklon nije dovoljno skupocjen u odnosu na novac utrošen za mjesto u sali. 

Naime, žena iz Australije u jednoj grupi na Facebooku požalila se kako ju je mladenka zatražila još novaca uz poklon koji je dala, jer njezin nije pokrivao troškove stolice. Gošća je mladencima darovala 200 dolara i svijeću vrijednu 75 dolara, no mladenka s tim poklonom nije bila zadovoljna te je tražila dodatnih 300 dolara jer ih je trošak po gostu navodno izašao 500 dolara, piše Daily Mail.

– Prvo sam pomislila kako je samo sarkastična i da se šali, no bila je ozbiljna. Svijeću nije smatrala pravim darom jer 'ne može ništa s njom' i nije bila velika kakvu je željela – požalila se šokirana gošća vjenčanja. 

Ona je objasnila kako u Australiji nije običaj 'pokrivati' stolicu, a zbog toga su je svi podržali na društvenim mrežama.

– Zašto ljudi očekuju da im se plati kako bi mogli pokriti troškove ekstravagantne zabave – zapitao se jedan Facebook korisnik. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije