RAT U UKRAJINI

Mladi nogometaš ubijen u blizini Kijeva

27.02.2022.
u 13:41

Nažalost, zbrajaju se žrtve, svake minute ih je sve više i više. Jedan od posljednjih arhiviranih u crnoj statistici je i poznati mladi nogometaš, koji je igrao za Karpaty Lviv. 

Ruska invazija ne popušta, a s druge strane zapad pokušava svojom “artiljerijom”, sankcijama, oslabiti napredovanje Rusije u jednu od površinom najvećih zemalja starog kontinenta.

Tako je jutros objavljena vijest da su Rusi ušli u Harkiv, drugi po veličini grad u Ukrajini, a paralelno se borbe vode i u glavnom gradu Kijevu.

Upravo od tamo stigla je i informacija da je zaustavljen život jednog mladog nogometaša, jako poznatog u svom kraju.

Naime, život je izgubio 21-godišnji nogometaš Vitaliy Sapylo, a koji je igrao za Karpaty Lviv.

Imao je samo 21 godinu, te je ostavio sve svoje snove kako bi pomogao u obrani Ukrajine, nažalost na kraju je i poginuo.

“Umro je braneći naš glavni grad, koji Rusi pokušavaju zauzeti. Nikad te nećemo zaboraviti”, oglasili su se iz Karpatyja, kluba u kojem je i počeo graditi karijeru.

Možda Vitaliy nije globalno poznato ime u nogometu, ali zbog hrabrosti njegovo ime neće biti zaboravljeno. Ubijen je tijekom noćnog napada na Kijev.

U međuvremenu su Ukrajinci vratili kontrolu nad Harkivom.

Kako pišu tamošnji mediji, bio je dio tenkovske jedinice koja je napadnuta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?