boravio u milanu

Mladić s korona virusom bio na utakmici Lige prvaka, s njim bila i djevojka

Robert Anic/Pixsell
25.02.2020.
u 15:33

Mladić koji je bio pozitivan na testu za korona virus, kako neslužbeno doznaju 24sata.hr, radi u jednoj velikoj hrvatskoj tehnološkoj kompaniji.

U Milanu je navodno bio na stadionu San Siro, na utakmici Atalanta - Valencia, jer je veliki navijač španjolske momčadi, u čijoj se trenirci i slikao na svom profilu na jednoj od društvenih mreža.

U međuvremenu, talijanske vlasti su zbog povećane mogućnosti zaraze zabranile posjet utakmicama. Neke su u prošlom kolu Serie A odgođene, a odlučeno je da će Inter utakmicu Europske lige u Milanu igrati pred praznim tribinama.

S njim je u Milanu navodno bila i djevojka.

Ona se fotografirala pred katedralom u Milanu 19. veljače, no nakon objave da je prvi Hrvat testiran pozitivan na korona virus i da je boravio u 'gradu mode' od 19. do 21. veljače, fotografije je uklonila sa društvenih mreža. 

- On je izoliran i njegovo stanje je za sada dobro, rekao je premijer Andrej Plenković naglasivši kako će, s obzirom na zbivanja u Italiji, sve nadležne službe biti u punoj pripravnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije