TRAGEDIJA KOJA JE POTRESLA SRBIJU

Mladić se ubio jer mu je djevojka vratila prsten

hh
08.05.2015.
u 10:02

Odgajatelj iz srpskog Leskovca pronađen je mrtav pored puta koji od centra grada vodi prema jednom napuštenom motelu. Prema neslužbenim informacijama, izvršio je samoubojstvo jer ga je odbila djevojka.

Kako piše Kurir, 27-godišnji muškarac se najvjerojatnije ubio jer mu je djevojka nekoliko dana ranije vratila prsten kojim ju je namjeravao zaprositi. 

Pucao iz pištolja

"Još nije jasno da li je muškarac izvršio samoubojstvo pištoljem na mjestu vozača svog automobila ili je izašao iz vozila i pucao u sebe nasred puta gdje je pronađen i gdje se nalazi lokva krvi. On je pucao sebi u glavu", rekao je sugovornik iz istrage. Otac i brat preminulog su u šoku i nisu očekivali da će ih pogoditi ovakva tragedija. I najbliža rodbina, ali i susjedi i prijatelji kažu da je riječ o izuzetno uzornoj obitelji, a za njega imaju samo riječi hvale.

Ozbiljna veza

Poznato je da je muškarčeva veza s 21-godišnjom djevojkom bila ozbiljna i da je trajala dvije godine. "Stvarno ne znamo je li uzrok samoubojstva činjenica da mu je vratila prsten. Nije on takav, ali znate, specifične situacije"", rekli su kolege iz dječjeg vrtića u kojem je radio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije