Saudijski obiteljski terapeut objavio je video

Muslimanski terapeut: Kako bi muslimani trebali "disciplinirati njihove žene"

Saudijski obiteljski terapeut
24.04.2016.
u 13:04

Saudijski obiteljski terapeut objavio je video u kojem iznosi "pravi način" kako bi muslimani trebali "disciplinirati njihove žene", piše Daily Mail.

Khaled Al- Saqaby ranije ove godine objavio je video u kojem se poziva na Alaha, a u kojem na krajnje nazadan i neciviliziran način predlaže postupanje prema ženama kao prema nižim bićima.

Al- Saqaby predlaže tri glavna načina za disciplinirati ženu. Prvo, kaže on, treba popričati, zatim ih treba "ostaviti u krevetu". Na kraju, kao krajnju mjeru discipliniranja žena, ovaj obiteljski terapeut predlaže batine.

On kaže da žene "nedvojbeno" izazivaju probleme jer "žele živjeti jednako kao njihovi muževi" što je, smatra ovaj Saudijac, ogroman problem, prenosi Index hr. 

Video, snimljen u nepoznatoj šumi, sugerira kako disciplinirati ženu, odnosno kako to učiniti na način koji nalaže islam-

"Vjerujem da problem nastaje kad muž ne zna kako se nositi s ženinom neposlušnošću", kaže ovaj terapeut.

"Prvi korak je podsjetiti je na tvoja prava i njene dužnosti kako Alah nalaže", savjetuje Al- Saqaby muškarce. "Onda ide sljedeći korak- napustiti ih u krevetu", kaže Saudijac.

On ne predlaže napuštanje kreveta već kaže da u krevetu ženi treba okrenuti leđa.

Treći je korak, ukoliko prva dva ne daju rezultate, fizičko nasilje. Ipak, kaže saudijski savjetnik, ženu se ne bi trebalo mlatiti štapovima ili oštrim predmetima, već predlaže neke laganije predmete.

Kao glavni razlog zašto bi muškarci trebali disciplinirati žene on navodi činjenicu što velik broj žena želi biti jednaka muškarcima.

"Tužno je što neke žene kažu "Hajde, ako si muško, udari me". One njih provociraju", kaže terapeut.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?