strašno

Nakon 30 godina ožiljak od kozica pretvorio joj se u rak kože!

Foto: @LouiseThor
1/2
03.01.2020.
u 16:32

Louise Thorell, 32-godišnjakinja iz Ashingtona u Engleskoj, bila je šokirana kada je doznala da se njen ožiljak na licu pretvorio u rak.

Louise Thorell, 32-godišnjakinja, zadobila je na licu ožiljak od kozica koje je preboljela prije skoro 30 godina i uvijek se zbog njega osjećala posramljeno i neugodno, a sada je doznala da je na tome mjestu dobila rak kože, piše NYPost.

Ožiljak, koji je zadobila kada je imala samo pet godina, počeo se mijenjati tijekom 2018. godine. Louise kaže kako je bio tvrđi nego ostatak njena lica, a sve se pogoršalo kada je slučajno zagrebla po njemu. 

Ožiljak joj se počeo pretvarati u krastu, zatim je otpao s lica i tako nekoliko puta zaredom. To se događalo nekoliko mjeseci, sve dok nije dobila infekciju zbog koje joj je cijelo lice bilo natečeno.

Odlučila je otići liječniku i brzo su otkrili da ima karcinom bazalnih stanica, dosta česti tip raka kože. Ali, na sreću, za taj tip raka postoji rješenje.

Foto: @LouiseThor

Louise je tri puta išla na operacije i otklonili su stanice raka s lica. Iako joj je lice zauvijek promijenjeno, Louise je sretna što više nema rak. A naučila je i voljeti svoj ožiljak nakon svega.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?