Putovale su s njim:

Napao ih usred noći, pretukao i silovao

silovane
12.02.2016.
u 10:06

Australac (59) optužen je da je oteo, silovao i pokušao ubiti dvije turistkinje koje su kampirale s njim na napuštenoj plaži u Adealideu, piše Daily Mail.

Južnoamerikanka i Europljanka, obje dvadesetogodišnjakinje, upoznale su muškarca dan ranije i trebale su s njim putovati iz Adelaidea u Melbourne. Trojac je stao u nacionalnom parku Coorong kako bi prenoćio, a muškarac je tada iskoristio priliku i napao ih.

Djevojke su pretrpjele teške ozljede. Jednu je izudarao čekićem po glavi, a drugu je pregazio autom. Djevojke su se, bježeći od nasilnika, razdvojile. I dok je jedna uspjela potražiti pomoć od ribara na koje je naišla, drugu je napadač uspio pronaći i zatočiti.

Ribari Ali Mohammed i Abdul-Karim Mohammed su se vozili pješčanim dinama oko 18.30 poslijepodne kada su ugledali golu ženu prekrivenu krvlju kako trči prema njima.

- Trčala je ravno prema autu i vikala. Otvorila je stražnja vrata i uskočila unutra kazavši 'izbavite me iz ovog, sve će nas ubiti'.  Imala je ogrebotine po nogama, izgledala je kao da ju je netko pregazio vozilom više puta - kazali su.

Za to vrijeme, ribar koji je bio pet kilometara dalje spazio je otmičarev automobil koji je projurio pored njega.  Čuo je kako iz auta vrišti nepoznata žena i traži pomoć.

Dvojac koji je pronašao prvu djevojku, nazvao je policiju koja je pronašla drugu turistkinju u jedva svjesnom stanju. Obje djevojke su prebačene helikopterom u bolnicu.

Nakon što je policija uhvatila napadača, pronašli su i njegovo vozilo koje je bilo zaglavljeno u pijesku, a na njemu su bili tragovi krvi. U obližnjem kampu pronađeni su i veliki nož i kuka.

Optuženom je u četvrtak na sudu pročitana optužnica za otmicu i pokušaj ubojstva, a policija istražuje njegovu umiješanost u druge zločine. Policija nije željela otkriti njegov identitet.

Inače, optuženi je poznat po tome da ima nekolicinu profila na stranicama za upoznavanje na kojima se opisuje kao ljubitelj kampiranja i ribar koji je u potrazi za vezom.

Otac napadača, koji živi s njim, kazao je kako sa sinom nije razgovarao otkako je uhićen. Smatra da treba odgovarati za svoja djela ako mu se dokaže krivnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije