želi zaokružiti cijelu priču

Obogatio se pa kupio zgradu banke koja mu je odbila dati kredit

Instagram
16.10.2020.
u 08:09

Adam Deering (39), milijunaš iz Manchestera, dokaz je kako nas život nekada vodi nevjerojatnim putevima. 

Danas uspješni biznismen i motivacijski govornik prije 18 godina odlučio je pokrenuti vlastiti posao, no nije imao početni kapital, te je potražio zajam od banke, piše Index.hr. 

Te 2002. godine banka RBS u Urmstonu u Manchesteru mu je odbila dati kredit od 10.000 funti. Svoju prvu tvrtku vodio je od nule, no njegova odlučnost izgradila je snažnu kompaniju za menadžment dugova, koju je prodao 2014. godine za pet milijuna funti. Sad upravlja s pet velikih kompanija, a odlučio je kupiti zgradu banke koja mu nije odobrila kredit, piše Daily Mail.

Zgradu banke, koja ga je koštala 450.000 funti, planira renovirati i dati joj novu namjenu. Izgradit će osam stanova i prodajni centar.

Deering je imao problematično djetinjstvo. S 14 godina izbačen je iz škole jer je uništio automobil. Potom je pristupio Kraljevskom ratnom zrakoplovstvu, no brzo je odustao jer je imao problema s alkoholom. Vratio se u Urmston gdje je stalno mijenjao poslove.

- Dao sam otkaz na poslu trgovca s 21 godinom jer sam znao da mogu pokrenuti uspješan posao, no nisam imao ni novčića pa sam tražio kredit. Predstavio sam im opsežan poslovni plan i tražio 10.000 funti, no poslovođa banke nije me shvatio ozbiljno. Rečeno mi je da sam mlad i neiskusan i da ne žele riskirati. Bio sam slomljen, mislio sam da je svemu došao kraj, no odbio sam predati se - prisjetio se Deering odbijenice dodavši kako je kupovina ove banke za njega bila način da zaokruži cijelu priču i pokaže da je bio u pravu kad je vjerovao u sebe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?