NOVAC LETIO ULICOM

Od 5.000 kn u novčaniku sačuvano 100 kn: 'Bar su mi ostale Dinamove ulaznice'

14.09.2019.
u 08:46

- Jučer smo bili u berbi, odnosno kupovini grožđa s još deset prijatelja. Bolje bi bilo da smo kupili još tonu kraljevine i rizlinga - šali se Ivec dodajući da se već oprostio od njih, ali da mu se javljaju neki prijatelji i savjetuju da prijavi policiji što će vjerojatno i učiniti

Novčanice koje su se jučer razletjele po Branimirovoj izazvale su pravu pomamu među vozačima koji su se našli na mjestu događaja u tom trenutku. Vlasnik novčanika ispričao nam je detaljno kako se sve to odvilo.

- U 14:36 sam dobio poziv od, tada meni još nepoznatog, Tomislava Zorića. Rekao mi je da je pronašao moj novčanik na Branimirovoj, raskršće sa Štefanovečkom. Ja sam u tom trenutku bio udaljen par stotina metara ili minutu autom prema gradu" - prepričava nam 48-godišnji Ivica Ivec.

Zorić je, kaže, pomoću dokumenata našao njegov broj na internetu i pričekao ga sa svojom poslovnom partnericom Ivanom Bahat u kafiću gdje su mu predali "ostatak od novčanika".

- U dućanu Osor promet sam kupovao neki okov za posao, poslije sam taj račun pospremao u fascikl za knjigovodstvo i novčanik ostavio na krovu auta. Istovremeno sam dogovarao sastanak u Schachermayeru na kojega sam morao žurno krenuti i jednostavno zaboravio. Prebrzi tempo života - zaključuje Ivec.

Nitko sa snimke mu se nije javio, kaže, ali zato jesu mnogi poznanici koji mu žele pomoći pronaći ove "poštenjake".

- Vidi se telefonski broj na crvenom kombiju, na drugom autu tablice i slično - kaže Ivec.

Sretan je što je uspio dobiti bar njemu važne Dinamove godišnje ulaznice, ali dodaje da je sreća da su novi poznanici brzo reagirali, vjerojatno bi i novčanik nestao, a s njime i ulaznice. U novčaniku je bilo između 4 i 5 tisuća, a ostalo je svega 100 kuna. 

- Jučer smo bili u berbi, odnosno kupovini grožđa s još deset prijatelja. Bolje bi bilo da smo kupili još tonu kraljevine i rizlinga - šali se Ivec dodajući da se već oprostio od njih, ali da mu se javljaju neki prijatelji i savjetuju da prijavi policiji jer se radi o kaznenom djelu i da se može lako do počinitelja.

- Na nagovor mojih klinaca i prijatelja koji su nudili pomoć, vjerojatno ih i hoću prijaviti. Pričekat ćemo, možda se neko i javi - kazao nam je Ivec.

Snimku s Facebooka možete pogledati OVDJE

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije