BIVŠA NOVINARKA

Od Bandića se oprostila i glasnogovornica koja je najduže bila na toj funkciji: Uspješno smo surađivali

Pixsell
28.02.2021.
u 14:47

Surađivali smo uspješno četiri godine, u tom razdoblju je i osvojio novi gradonačelnički mandat 2017., napisala je Dajana Antonija Bebek.

Dajana Antonija Bebek četiri je godine bila glasnogovornica pokojnog gradonačelnika Milana Bandića. Na tu funkciju je došla 2015. godine s mjesta glasnogovornice HDZ-a dok je na čelu stranke bio Tomislav Karamarko, a njezin prijašnji poslodavac je bio HRT gdje je bila zaposlena u Informativnom programu. Od svog bivšeg šefa ova bivša novinarka oprostila se na Facebooku i napisala:

- Surađivali smo uspješno četiri godine, u tom razdoblju je i osvojio novi gradonačelnički mandat 2017. , a raskinula sam suradnju i otišla nakon što me šokirao neprimjerenim, čudnim i ružnim ispadom koji ničim nije bio izazvan s moje strane. Izražavam sućut njegovoj obitelji. Od svih Bandićevih glasnogovornica Dajana Antonija Bebek je najduže izdržala užurbani poslovni tempo gradonačelnika metropole i kada je odlazila s ove funkcije naglasila je kako su razlozi privatni i poslovni. Od Milana Bandića na društvenim mrežama oprostili su se i njegovi brojni poznati prijatelji i poznanici među kojima su Marko Grubnić, Anica Kovač, Ana Rucner, Sandra Perković, Nina Badrić i brojni drugi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?