SMIJE MU SE CIJELI SVIJET

'Odlijepila' se Trumpova frizura

08.02.2018.
u 12:43

Budući da ne može utjecati na vjetar i vremenske neprilike, možda je vrijeme da promijeni frizuru

Nezgoda američkog predsjednika Donalda Trumpa nasmijala je cijeli svijet. Naime, pri ulasku u predsjednički avion vjetar je počeo sve jače puhati i otkrio više nego li je trebao. Dio Trumpove kose se "odlijepio" na zatiljku i podignuo se u zrak. Novinarka Ashley Feinberg objavila je snimku "nezgode" na Twitteru.


 

Poznato je da njegovu boju kose i "gnijezdo" na glavi ismijavaju svi, a pogotovo njegova miljenica - kći Ivanka. Trump se zaista trudi oko svoje frizure i vjeran je ovakvom izgledu već desetljećima. Budući da ne može utjecati na vjetar i vremenske neprilike, možda je vrijeme da promijeni frizuru. 

Javnost se iznimno zabavlja događanjima u Trumpovom životu. Budući da je predsjednik SAD-a u fokusu javnosti trebale bi biti političke odluke koje donosi i vanjska politika koja je u ovom razdoblju veoma važna. Međutim, novinske stupce u SAD-u pune njegova specifična frizura i brak s Melanijom Trump, koji se ne čini idiličnim. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije