IZNENAĐENJE

Otišao na WC pa se nasmrt prepao onim što je vidio tamo

Foto: Facebook: @elitesnakecatchingbrisbane
1/2
20.01.2019.
u 16:50

Muškarac je odmah pozvao nadležnu službu koja je bezbolno riješila neugodnu situaciju.

U australskom gradu Brisbaneu došlo je do nesvakidašnje situacije. Muškarac je krenuo na WC, a tamo ga je na njegovo veliko iznenađenje čekao piton.  

Muškarac je odmah nazvao nadležnu službu koja brine o zmijama i oni su se za manje od pola sata našli u njegovoj kući.  Lovac na zmije Stewart Lalor rekao je za Daily Mail. 

- Pozvali su nas da uklonimo zmiju kako bi u miru nastavili svojim poslom. Stavio sam rukavice i gurnuo ruku unutra kako bih izvadio zmiju. Dijamantni pitoni jako su česti u Queenslandu. 

- Dodao je da ovakvi slučajevi nisu česta pojava te se dogode svega dva ili tri puta godišnje. Do ovakvih situacija dolazi jer se zmije mogu i pregrijati zbog čega traže načine i mjesta rashlađivanja što je u ovom konkretnom slučaju dovelo do toga da se piton našao u kanalizaciji.

Foto: Facebook/Brisbane Snake Catchers

Dijamantni piton najrasprostranjenija je neotrovna zmija u australskoj državi Queensland i može narasti do 3 metra. Iako neotrovne, njihov ugriz može izazvati ozbiljno krvarenje. 

Ključne riječi
wc

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?