TALAČKA KRIZA

Uhićen otmičar u Parizu, taoci na sigurnom

Foto: Reuters/Pixsell
1/2
12.06.2018.
u 20:41

Jedan policijski izvor otkrio je da je otmičar prvo udario jednu osobu koja je uspjela pobjeći. Čini se da je naoružan lažnim oružjem, a dva preostala taoca je polio benzinom, dodaje izvor.

 Francuska policija spasila je dva taoca i uhitila muškarca koji ih je u utorak zatočio u maloj poslovnici u Parizu. Muškarac je u maloj poslovnici u utorak  zatočio dva taoca i zatražio kontakt s iranskim veleposlanstvom kako bi poslao poruku francuskoj vladi, otkrivaju policijski izvori.  

Područje oko incidenta u desetom okrugu Pariza zatvorila je policija, a na mjestu su i specijalne jedinice i vatrogasci kao i pirotehničari.  

Policija je  okružila dućan s računalnom opremomu koji je napadač ušao u poslijepodnevnim satima i udario jednu osobu koja je uspjela pobjeći.  "Službenici će pokušati započeti pregovore s muškarcem", rekao je glasnogovornik policijskog sindikata Yves Lefebvre za televiziju BFM koja je prenijela da izgleda kako napad nije terorističke naravi. 

Jedan policijski izvor otkrio je da je otmičar prvo udario jednu osobu koja je uspjela pobjeći. Čini se da je naoružan lažnim oružjem, a dva preostala taoca je polio benzinom, dodaje izvor. Navodno je među zatočenima jedna trudnica. 

Još uvijek se ne znaju pojedinosti o dobi, izgledu i nacionalnosti otmičara, no policija je otkrila i da je zatražio komunikaciju s iranskim veleposlanstvom kako bi prenijelo poruku francuskoj vladi.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije