HOROR U ŠAPCU

Pacijent izbo medicinsku sestru, pa nastavio sjediti u čekaonici

nož
12.01.2016.
u 11:55

U Domu zdravlja u Šapcu, pacijent je danas prije podne nešto poslije 10 sati na smrt nožem izbo medicinsku sestru (55) koja je iskrvarila

Prema neslužbenim informacijama pacijent je ušao u ordinaciju i nožem izbo medicinsku sestru, a zatim sjeo u čekaonicu, gde ga je policija uhitila.

Kako RTS neslužbeno saznaje V. V. koji je nožem na smrt izbo medicinsku sestru je psihijatrijski bolesnik i da je nekoliko godina ležao u zatvoru jer je u prometnoj nesreći usmrtio dete.

Kako navode zdravstveni radnici sestri je presječena karotida, pa je iskrvarila, prije nego što je prebačena u Hitni centar.

Napad se dogodio u Četvrtoj zdravstvenoj ambulanti koja je u sistemu Doma zdravlja.

Motiv napada za sada nije poznat.

- U Domu zdravlja u Šapcu jedan pacijent ubio je nožem medincinsku sestru (55), rečeno je u toj ustanovi.

Napadač je uhvaćen, a policijski uviđaj je u tijeku. Policija se još nije oglasila.

Član gradskog vijeća Šapca zadužen za zdravstvo Branko Vujković rekao je agenciji Beta da je ovo još jedan od slučajeva koji se dešavaju jer zdravstveni radnici nemaju status službenog lica.

"Ovo je pokazatelj da treba da se zapitamo čemu sva radna tijela, hajka na zdravstvene radnike zbog korupcije, a nismo riješili krucijalnu stvar. Država mora da nadje način da zaštiti zdravstvene radnike dok obavljaju svoj posao umesto da stvara razne komisije", rekao je Vujković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije