vatikan objavio

Papa se i dalje oporavlja nakon operacije, neće predvoditi nedjeljnu misu

papa Franjo
23.07.2021.
u 19:23

"To je potpuno prirodno, Papa se i dalje oporavlja", objavila je Sveta Stolica

Papa Franjo, kojem je 4. srpnja obavljena operacija divertikulusa debelog crijeva, neće predvoditi misno slavlje u nedjelju u bazilici svetog Petra u Rimu već će nastaviti oporavak, objavio je Vatikan.

"To je potpuno prirodno, Papa se i dalje oporavlja", objavila je Sveta Stolica i najavila da će se Papa ipak pojaviti u podne na prozoru Apostolske palače na tradicionalnom angelusu kako je učinio i prošli tjedan, prenosi Hina. 

Papa je snimljen u invalidskim kolicima

Misno slavlje u nedjelju, kada će se prvi put obilježiti Dan djedova, baki i starijih osoba, predvodit će dva sata ranije, u 10 sati, prelat Rimske kurije, monsinjor Rino Fisichella.

Podsjetimo, Papi je uklonjen dio debelog crijeva u bolnici Gemelli i pri napuštanju te ustanove u kojoj je bio hospitaliziran deset dana pri povratku u svoju rezidenciju u Vatikanu, Papa se zaustavio u rimskoj bazilici svete Marije Velike. Fotografije su tada pokazale da se on kreće u invalidskim kolicima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?