bolesno

Pijani Ukrajinci tenkom divljali po gradu i pregazili djevojčicu

kreteni
17.03.2015.
u 12:25

Ukrajinski vojnici tenk su kroz grad vozili velikom brzinom. Udarili su ženu koja je vozila dijete u kolicima i usmrtili osmogodišnjakinju te pobjegli s mjesta nesreće

Osmogodišnja djevojčica poginula je u ukrajinskom gradu Konstantinovska nakon što je tenk ukrajinske vojske pregazio nju i još nekoliko ljudi. Ukrajinski vojnici tenk su kroz grad vozili velikom brzinom uslijed čega su izgubili kontrolu i zaletjeli se u skupinu pješaka. Udarili su ženu koja je vozila dijete u kolicima, a potom i usmrtili osmogodišnjakinju. Građani pretpostavljaju kako je vozač tenka u trenutku nesreće bio pijan, piše Russia Today. Nakon nesreće nije  se zaustavio nego je nastavio voziti dalje. - Nedaleko središta sigurnosnih snaga okupilo se više stotina građana koji su vrijeđali vojnike, razbijali prozore na vojarni, a zapalili su i dva vozila. Ukrajinski su vojnici u znak odgovora ispalili nekoliko metaka u zrak - rekao je jedan od svjedoka. Šef lokalne policije Vyacheslav Abroskin potvrdio je da su dvojica odgovornih vojnika uhićena i proslijeđena vojnom tužitelju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?