2 GODINE OD NESTANKA

Pilot na letu MH370 zrakoplov je 'zaronio' u ocean zbog slomljenog srca i nesretne ljubavi?

let MH 370
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
17.09.2016.
u 12:21

Pilot Zaharie Ahmad Shah bio je zaljubljen u udanu ženu Fatimu Pardi. Dva dana prije nestanka zrakoplova s radara iznad Indijskog oceana, Zaharie i Fatima se se dopisivali, no 35 -godišnja Fatima nije htjela otkriti o čemu

Novi pronađeni dio olupine zrakoplova Malaysia airlinesa na letu MH 370, postavlja novu teoriju o uzroku rušenja zrakoplova u Indijski ocean. 

Krilo zrakoplova, pronađenog na tanzanijskoj obali, istražitelje navodi na teoriju da je pilot odveo u smrt 239 članova posade i putnika zbog slomljenog srca, javlja 7 News. 

Zakrilca nisu bila u položaju za planirano, kontrolirano slijetanje te je zrakoplov pri velikoj brzini strmoglavljen u "smrtonosni zaron" ,  navodi se. 

Pilot Zaharie Ahmad Shah bio je zaljubljen u udanu ženu Fatimu Pardi. Dva dana prije nestanka zrakoplova s radara iznad Indijskog oceana, Zaharie i Fatima se se dopisivali, no 35 -godišnja Fatima nije htjela otkriti o čemu. 

Ova bivša teta u vrtiću samo je izjavila da ona i pilot nisu bili u ljubavnoj vezi. 

Pojavile su se i informacije da se pilot rastao od svoje žene Faizah Hanun, s kojom je ostao živjeti u istom domu u Kuala Lumpuru. U nekoliko navrata su istražitelji zrakoplovnih nesreća i FBI ispitivali njegovu suprugu, koja je nakon nestanka zrakoplova ostala sama s dvoje malodobne djece. 

Iz australijskog Transport Safety Bureau-a tvrde da će detaljno istražiti pronađeno krilo zrakoplova u potrazi za odgovorima, a glavni voditelj istrage, Petar Foley,  istaknuo je da zakrilca nisu bila u pravilnom položaju za kontrolirano slijetanje već su uvučena u unutrašnjost krila zrakoplova. Dodao je da satelitske snimke pokazuju da se zrakoplov srušio u ocean velikom brzinom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije