BOŽO PETROV

'Plenković laže da ima većinu, osjećam se čist pred Bogom i hrvatskim narodom'

04.05.2017.
u 16:46

Upozorio je na glasovanje o HNB-u.

Sada već bivši predsjednik Sabora Božo Petrov rekao je kako za njega 'gazda' može biti samo hrvatski narod kojem duguje povjerenje i odgovornost da će štititi njihove interese.

- Andrej Plenković i HDZ su u ovome svemu pokušali napraviti cirkus od svih institucija i u trenutku kada se počne to događati ja ne želim u tome sudjelovati - rekao je Božo Petrov.

Poručio je kako građani moraju znati da imaju premijera koji u ovom trenutku laže da ima većinu.

- Onda izađe i kaže da nema većinu. Danas kaže da je to potpuno nebitno pitanje. On je osoba kojoj je bitna stolica i moć - izjavio je Petrov.

Upozorio je na glasovanje o HNB-u. Rekao je kako su gotovo svi, osim nekih zastupnika i zastupnika Mosta, glasovali protiv toga da državna revizija ima pravo ući u sve institucije.

- Danas je HDZ pokazao da ne želi državnu reviziju u HNB-u - izjavio je Petrov.

- Osjećam se čist pred Bogom i hrvatskim narodom. Danas su maske pale. Pokazali su da ne poštuju volju hrvatskog naroda i da im nije bitna demokracija i parlamentarizam - poručio je Petrov i dodao da u ovoj 'tragikomediji' neće sudjelovati.


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?