Hrvatski premijer

Plenković: Pucar je bio jedan od najuspješnijih hrvatskih menadžera

Andrej Plenković
Goran Stanzl/PIXSELL
06.01.2021.
u 19:02

Hrvatski premijer Andrej Plenković uputio je u srijedu sućut obitelji Marina Pucara, kao i Hrvatskoj udruzi poslodavaca te djelatnicima Podravke, poručivši kako će on ostati upamćen kao jedan od najuspješnijih hrvatskih menadžera.

„S velikom žalošću primio sam vijest o preranom odlasku gospodina Marina Pucara, predsjednika Uprave Podravke. Pamtit ćemo ga kao cijenjenog stručnjaka na području prehrambene industrije i kao jednog od najuspješnijih hrvatskih menadžera. Obnašao je niz važnih funkcija u najvećim prehrambenim tvrtkama u Hrvatskoj, a  svojim je znanjem i profesionalnošću dao velik doprinos poboljšanju i unaprjeđenju njihova poslovanja", stoji u sućuti predsjednika Vlade.

Odlazak Marin Pucara, kako ističe premijer, velik je gubitak za Podravku i Hrvatsku udrugu poslodavaca. 

"Suradnja s gospodinom Pucarom kao predsjednikom Hrvatske udruge poslodavaca bila je izuzetno kvalitetna i korisna na dobrobit hrvatskih gospodarstvenika i pridonijela je očuvanju brojnih radnih mjesta tijekom krize uzrokovane pandemijom covid-19. U ovim teškim trenucima primite moje osobne izraze iskrene sućuti i dubokog poštovanja kao i uime hrvatske Vlade“, poručuje se u sućuti Andreja Plenkovića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije