OSIGURAVAJUĆA TVRTKA

Pogledajte bizarnu reklamu koju je Melania snimila 2005. godine

Joshua Roberts/REUTERS/PIXSELL
20.06.2018.
u 15:44

Prije 13 godina snimila je reklamu u kojoj se pretvara u patku,a riječ je o reklami za jednu osiguravajuću tvrtku kojoj je patka zaštitni znak.

Melania Trump sada je prva dama Amerike i dok traje mandat njenog supruga Donalda ne smije se pojavljivati u reklamnim kampanjama koje je prije često snimala, a jedna reklama je posebno zanimljiva i pomalo bizarna. 

Prije 13 godina snimila je reklamu u kojoj se pretvara u patku,a riječ je o reklami za jednu osiguravajuću tvrtku kojoj je patka zaštitni znak. 

 U videu reklame za Aflac patka i Melanija zamijene uloge i tako se Melania budi i pretvorena je u patku. Spot je privukao pažnju tada, a otkako je Melania postala prva dama ova reklama je još gledanija.    

Predsjednik Alfaca je nedavno imao sastanak s Donaldom Trumpom, a Trump se tada prisjetio kako je ova tvrtka angažirala njegovu suprugu za njihovu kampanju i ocijenio je kako je to bila jako uspješna kampanja.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?