BRITAIN'S GOT TALENT

Pogledajte nastup mađioničara o kojem bruji cijela Velika Britanija!

Foto: Screenshoot
1/4
16.04.2018.
u 19:10

Marc Spelmann oduševio je svojim nastupom u kojem je njegova kćerkica pogodila misli članovima žirija

Mađioničar Marc Spelmann (46) oduševio je Britance u prvoj epizodi nove sezone showa "Britain's Got Talent". Spelmann je izveo trik u kojem je praktički pročitao misli članovima žirija, ali su mu u tom pomogli i članovi njegove obitelji - supruga i kćerkica. To mu je i donijelo plasman u finale, budući da su mu voditelji Ant i Dec dali zlatnu pozivnicu. 

Samouvjereni Marc prvo je članovima žirija dao niz zadataka - morali su izabrati bojicu bilo koje boje, pokazati jednu kartu, okrenuti Rubikovu kocku slučajnim redoslijedom i zaokružiti slučajnu riječ iz knjige.

Dok su oni to radili, mađioničar je ispričao kako mu je supruzi dijagnosticiran rak dojke dok je bila trudna. No mala Isabella rodila se  zdrava i sad joj je dvije godine, a ozdravila je i njena mama.

Marc je s kćerkicom još prije dvije godine snimio video na kojem je ona točno pogodila što će izabrati članovi žirija. 

Ova magija oduševila je sve članove žirija, voditelje, ali i gledatelje, koji u protekla dva dana na društvenim mrežama dijele ovaj fenomenalan nastup. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?