19 GODINA U ZAMRZIVAČU

Policija o hororu u Međimurju: Potvrdili smo da se radi o ženskoj osobi. Nismo imali takav slučaj

PIXSELL
18.02.2019.
u 11:08

Žitelji malog mjesta Palovec u Međimurskoj županiji ostali su zatečeni viješću da je pronađeno tijelo Jasmine Dominić koje je stajalo u zamrzivaču 19 godina

Smiljana Srnec jučer navečer predana je pritvorskom nadzorniku PU međimurske i danas bi trebala biti dovedena na Županijski sud u Varaždinu. U PU međimurskoj održana je konferencija za medije o slučaju koji je šokirao javnost. 

"Osumnjičena osoba predana je pritvorskom nadzorniku, a utvrđeno je da je riječ o lešu ženske osobe", rečeno je na konferenciji za medije. Zasad, kažu, ne mogu tvrditi da se radi o toj osobi. 

"Policija je poduzela sve radnje, pretražila kuću, okolicu kuće. Tada, međutim, nismo imali informaciju da se nešto dogodilo unutar kuće. Obavili smo i poligrafska testiranja", rečeno je na konferenciji za medije na pitanje što se poduzimalo tijekom istrage 2005. godine. "Suzili smo nakon istražnih radnji sumnju na jednu osobu", rekli su.   

"Dosta su nas odvlačili na drugu stranu tijekom istrage. Više članova obitelji uvjeravalo nas je da je ona otišla negdje u inozemstvo", izvijestila je policija. "Policija će istražiti slučaj do kraja", kažu.  

"Majka je prijavila nestanak 2005. godine. Cijelo vrijeme bila je riječ o tome da je otišla u inozemstvo", dodali su. "Nismo imali  do sada takav slučaj." 

Policija nije željela otkriti tko im je dojavio informaciju o tijelu u zamrzivaču. 

Podsjetimo, žitelji malog mjesta Palovec u Međimurskoj županiji ostali su zatečeni viješću da je pronađeno tijelo Jasmine Dominić koje je stajalo u zamrzivaču 19 godina. Nestanak je prijavljen 16. kolovoza 2005. godine. Jučer je u večernjim satima uhićena 45-godišnjakinja, Smiljana Srnec, sestra nestale Jasmine, koja s obitelji živi u kući u kojoj je pronađeno tijelo. 

O svemu se jučer oglasilo i Državno odvjetništvo.

"Postoje osnovane sumnje da je uhićena 45-godišnjakinja između 2000. i 2001. godine usmrtila svoju sestru i njezino mrtvo tijelo sakrila u škrinju za zamrzavanje u hodniku prizemlja obiteljske kuće u mjestu Palovec. Radi utvrđivanja svih okolnosti događaja, državno odvjetništvo naložit će obdukciju, vještačenje DNA, druga potrebna vještačenja i dokazne radnje te provođenje daljnjih izvida, a poduzet će se i druge radnje prema zakonskim propisima o postupanju s uhićenim osobama", priopćili su u DORH-u. 

Tijelo zamotano u celofan pronađeno je kada je obitelji isključena struja i iz zamrzivača je počelo jako smrdjeti. Netko je otišao provjeriti u zamrzivač i pronašli su tijelo zamotano u celofan, rekao je jučer jedan od susjeda. 


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?