strava u parku

Policija o stravičnom činu u Sloveniji: Mladić je curi unakazio lice, bori se za život

policija slovenija
04.09.2022.
u 18:59

Policajci sumnjaju da je mladić (22) u parku napao dvije godine mlađu djevojku, odrezao joj palac, izbo nožem te unakazio lice gotovo do neprepoznatljivosti

U parku u Mariboru u noći na nedjelju pronašli su krvavu 20-godišnju djevojku. Kako prenosi 24ur, napao ju je 22-godišnji mladić s kojim se posvađala. Djevojku su prevezli u bolnicu u Maribor. U kritičnom je stanju.

Mariborski policajci priopćili su da je osumnjičeni 22-godišnjak, najvjerojatnije zbog međusobnih nesuglasica, oštrim predmetom ozlijedio 20-godišnju djevojku i nanio joj teške ozljede. 

- Policija je obavljala svoje zadaće u okviru redovnog posla i naišla je na žrtvu. Nije bilo dojava o mogućim svjedocima - rekao je Matej Harb, policijski inspektor OKC-a Policijske uprave Maribor, prenosi 24sata.hr.

Policija je unesrećenoj pružila prvu pomoć na licu mjesta, a zatim su je hitnom odvezli u bolnicu u Maribor gdje se bori za život. 

- Djevojka ima teške tjelesne ozljede, trenutno se nalazi na liječenju u UKC Maribor i životno je ugrožena - priopćila je policija.

Policija navodi da postoje elementi kaznenog djela pokušaja ubojstva. 

Osumnjičeni 22-godišnjak je već uhićen i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati. 

Policajci sumnjaju da je mladić (22) napao djevojku u parku, odrezao joj palac, izbo nožem te unakazio lice gotovo do neprepoznatljivosti. Navodno ju je rezao po uhu i nekoliko ju je puta ubo u trbuh. Ostavio ju je tako krvavu i otišao.

Kako navode slovenski mediji, mladić i djevojka prvo su se posvađali. Kad se vratio po ruksak u park, gdje je ostavio krvavu djevojku, policajci su ga priveli. Ima porezotinu na nozi. Policija će više detalja o ovom slučaju otkriti na presici u ponedjeljak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?