VJERUJETE LI JOJ?

Postoji li život nakon smrti: 'Pričala sam sa svojim anđelom, bilo je predivno'

Thinkstock
11.05.2018.
u 19:30

'Govorila mi je kroz misli, nismo pričali riječima. Iza nje je bliještilo svjetlo koje me privlačilo k sebi, ali me ona primila, ispunila ljubavlju i rekla kako još nije moje vrijeme i da se moram vratiti', kaže Evelyn koja nije htjela ići natrag na zemlju i u svoju sobu

Prije 60 godina žena poznata samo pod imenom Evelyn imala je samo šest godina kada je dobila epileptični napadaj.  

Ovih dana odlučila je progovoriti o tom slučaju jer smatra kako je tada okusila život poslije smrti.  Doktori su dolazili kod nje kada bi imala napadaje, a ona tvrdi da je tada razgovarala i s anđelom.

– Moj duh napustio je moje tijelo i vidjela sam sve što se događa. Počela sam se uspinjati iznad kreveta, a na kraju sam završila u ''drugom svijetu'' gdje me dočekala žena plave kose u plavo-bijeloj haljini, koja je bila toliko ljubazna i koja je stalno bila uz mene... Uvjerena sam da je to bio anđeo – rekla je Evelyn te nastavila govoriti o očito velebnom iskustvu.

– Govorila mi je kroz misli, nismo pričali riječima. Iza nje je bliještilo svjetlo koje me privlačilo k sebi, ali me ona primila, ispunila ljubavlju i rekla kako još nije moje vrijeme i da se moram vratiti – kaže Evelyn koja nije htjela ići natrag na zemlju i u svoju sobu.

– Stvarno se nisam željela vratiti. S mojim anđelom nisam imala bolova. Bila sam ispunjena ljubavlju, radošću i svjetlošću. Rekla sam joj da želim ići s njom, a ona mi je na to uzvratila kroz misli ''kako moram natrag jer još nije moje vrijeme i da imam još posla''. 

Ovu priču Evelyn je podijelila na stranici NDERF, na kojoj se okupljaju ljudi koji su imali bliski susret sa smrću, a ni dan-danas nije sigurna što je dovelo do njezina iskustva ni koga je točno predstavljao anđeo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?