IZGORJELA DO TEMELJA

Požar konobe 'Vilo Moja' podmetnut: Duje Coce dobivao prijeteće poruke

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/2
08.06.2020.
u 07:55

'Kad sam gledao konobu kako gori, tlak mi je skočio na 300, a šećer na 30. Jedva sam živ ostao', rekao je Coce

Konoba "Vilo Moja" na Čiovu u vlasništvu Duje Coce, brata pokojnog pjevača Vinka Coce, izgorjela je do temelja u petak navečer. Policijskim očevidom utvrđeno je da je uzrok požara otvoreni plamen ili žar, odnosno smatra se kako je požar podmetnut. 

Restoran je u trenutku izbijanja požara bio zatvoren i u njemu nije bilo nikoga. Konobu su htjeli otvoriti nakon 15. lipnja, sve pripreme bile su pri kraju. Iako je objekt bio osiguran, Duji Coci to nije bila utjeha. 

"Ma što to vrijedi kad sam ovo slagao kamen po kamen desetljećima. Evo, na tabletama sam za smirenje, ne znam što bih rekao", rekao je za 24sata jutro nakon požara. 

Coce smatra da je požar podmetnut jer je dobivao i prijeteće poruke. 

“Netko je zapalio sve što je krvavo stvoreno, taj krvnik mi je sve uništio. Sve je nestalo. Kompletni inventar, slike mojega brata Vinka. Kad sam gledao konobu kako gori, tlak mi je skočio na 300, a šećer na 30. Jedva sam živ ostao”, rekao je za Dalmatinski portal.

Dodao je i da ima neke indicije tko bi mogao biti odgovoran, kao i da je prošli tjedan, samo nekoliko dana prije požara, dobio poruku prijetećeg sadržaja. Nju je potom prenio policiji. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?