PRATI JE OKO 230.000 PRATITELJA: Influencerica iz Stuttgarta ukrala odjeću u vrijednosti 1.700 eura

05.05.2024.
u 15:11

T. S. (22), influencerica iz Stuttgarta, koju na Instagramu prati oko 230.000 pratitelja, iz trgovine u outletu u Metzingenu ukrala je markiranu odjeću u vrijednosti 1.700 eura, piše Fenix

Prema pisanju “Stuttgarter Zeitunga”, influencerica je optužena na Okružnom sudu u Bad Urachu (Baden-Württemberg), a navodno je priznala djelo koje joj se stavlja na teret.

Sukladno tome, T. je u studenom 2022. godine, između ostalog, ukrala skupe džempere i majice. Zaposlenici su to primijetili i pozvali policiju.

T.S. postala je poznata diljem Njemačke prije nekoliko godina kad je tužila gimnaziju Stuttgart Schickhardt jer je smatrala kako zaslužuje bolje ocjene. Posvađala se i sa svojom učiteljicom likovnog odgoja tvrdeći da je maltretira.

Rođena je u Stuttgartu, a na naslovnice njemačkih portala dospjela je i u veljači 2023. kada je njezina rođendanska zabava u jednom klubu u Stuttgartu eskalirala.

Ona i njezina majka Petra (59) navodno su se potukle s policajcima, a sudsko ročište za pružanje otpora policijskim službenicima još je u tijeku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije